Curatare laptop Vulcan

Supraincalzirea laptopurilor este o problema foarte comuna, pe care o simtiti mult mai usor pe pielea voastra. Cand laptopul se incalzeste va dati seama foarte usor tinand palma pe laptop, deasupra sau dedesupt. 

Spre deosebire de calculatoare, laptopurile se incalzesc mult mai repede si mai usor, toate componentele fiind "ingramadite" intr-un spatiu restrans. De cele mai multe ori, praful se strange pe radiator, ca in imaginea de mai jos, acest strat de praf, cu aspect de burete, impiedica eliminarea caldurii produsa de procesor si de placa video. Iar pentru a nu se defecta unele laptopuri au ca masura de siguranta oprirea brusca.

Praf radiator laptop

Singura solutie pentru aceasta problema este inlaturarea acestui strat de praf. Problema este ca nu oricine se pricepe sa desfaca un laptop si sa reuseasca sa-l monteze la loc, de aceea este important sa apelati la profesionisti cu experienta pentru aceasta problema. In plus schimbarea pastei termoconductoare este foarte indicata deoarece aceasta se usuca si nu mai faciliteaza transferul de caldura de la procesor la radiator.

Pentru a nu avea probleme ulterioare, va asteptam sa ne contactati cu incredere pentru o rezolvare sigura si rapida.

Copyright 2012. Powered by etoro review.