Reparatii Sisteme de Operare Laptop Vulcan

Sisteme de operareDaca laptopul tau a inceput sa se miste greu, daca iti apar tot felul de ferestre deranjante, inseamna ca ai probleme cu sistemul de operare si este foarte posibil ca calculatorul tau sa fie virusat.

Cel mai periculos lucru atunci cand laptopul tau este virusat, este ca datele personale iti sunt in pericol. Date personale precum conturile si parolele de la diverse site-uri. Astfel aceste date pot fi furate si persoane rau intentionate pot accesa contul si chiar pot schimba parola, astfel tu pierzi controlul asupra contului tau.

Este foarte important ca dupa o perioada de timp sa apelati la o reinstalare a sistemului de operare. Noi va oferim suport si ajutor pentru acest lucru. Daca laptopul tau nu dispune de unitate optica ( CD-ROM/DVD-RW) sau pur si simplu aceasta este defecta si nu citeste CD-uri/DVD-uri atunci sistemul trebuie reinstalat de pe un stick USB.

Cand sistemul este nou instalat de cele mai multe ori trebuie instalate si driverele pentru componentele calculatorului precum placa video sau placa de sunet. In cazul laptopurilor de multe ori nu primiti CD cu drivere la achizitionarea lui, in acest caz apelati cu incredere la noi pentru identificarea corecta a driverelor
Copyright 2012. Powered by etoro review.