Reparatii Sisteme de Operare Vulcan

Daca calculatorul tau a inceput sa se miste greu, daca iti apar tot felul de ferestre deranjante, inseamna ca ai probleme cu sistemul de operare si este foarte posibil ca calculatorul tau sa fie virusat.

Cel mai periculos lucru atunci cand calculatorul tau este virusat, este ca, datele personale iti sunt in pericol. Date personale precum conturile si parolele de la diverse site-uri. Astfel aceste date va pot fi furate si persoane rau intentionate va pot accesa contul sau chiar va pot schimba parola.

Este foarte important ca dupa o perioada de timp sa apelati la o reinstalare a sistemului de operare. Noi va oferim suport si ajutor pentru acest lucru. Daca calculatorul tau nu dispune de unitate optica ( CD-ROM/DVD-RW) sau pur si simplu aceasta este defecta si nu citeste CD-uri/DVD-uri atunci sistemul trebuie reinstalat de pe un stick USB.

Cand sistemul este nou instalat de cele mai multe ori trebuie instalate si driverele pentru componentele calculatorului precum placa video sau placa de sunet. S-ar putea sa nu dispuneti de aceste drivere, in acest caz apelati cu incredere la noi pentru identificarea corecta a driverului si pentru instalare.

Copyright 2012. Powered by etoro review.